19.3.2015

3+1-ostokseni

Multa menee Sokoksen 3+1-päivät melkein täysin ohi tänään koittavan Lontoon reissun vuoksi, joten kävin eilen sitten jo nautiskelemassa tunnelmasta päivällä ennen töitä. Yleensä vihaan tungosta yli kaiken, mutta jostain syystä mä rakastan aina näitä kaikenlaisia alepäiviä, ootan jo ihan superinnolla Stockmannilla ensi viikolla alkavia Hulluja Päiviäkin! :D Oonko ite ehkä vähän hullu, tiedä häntä.

Anyway, Sokkarilta menin lähtökohtaisesti hakemaan tasan ainoastaan vanulappuja, mutta tietenkin mukaan tarttui myös muuta. Onneksi kaikki tarvittua, eli periaatteessa ei mitään turhaa!



Mun ostoskassiin päätyi monta vuotta käyttämäni Batisten XXL-kuivashampoo, jota parempaa ei vain ole olemassa! Nykyinen pullo loppunee tuossa kuunvaihteessa, joten tää tarjous tuli ihan täydelliseen saumaan :) Nappasin mukaan myös pari huulirasvaa, tuon Maybellinen kovasti markkinoidun Babylipsin ja Labellon persikkaisen puikon. Säästö se on pienikin säästö!

Paras ostos on ehkäpä tuo vanha suosikkini Cliniquen Moisture Surge -kasvovoide, jota olen vuosien mittaan aina välillä raaskinut ostaa. Se on oikein superkosteuttaja, mutta jättää silti kasvot mattapintaisiksi - paras koskaan kokeilemani ja ilmeisesti joskus parhaaksi kasvovoiteeksi äänestettykin! Se on aika kallista, mutta aina näillä alepäivillä usein tarjouksessa, kuten myös nyt. Sivelin eilen ekaa kertaa pitkästä aikaa ja aamulla nassu tuntui niin samettiselta että oi! :)

Onko siellä ruutujen takana muita yhtä hulluja, jotka tietentahtoen tunkee itsensä näihin tilanteisiin ja ruuhkiin? :D

2 kommenttia:

  1. Mitä toi kasvovoide makso? Oon miettiny et tarttisin jonkun oikeesti kosteuttavan, mutta täl hetkellä mennään perusrasvalla...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sokkarin tarjouksissa oli nyt 24,90€ ja viikon päästä Hullareilla 19,90€! Toi on niiiin elämän eliksiiriä ainakin tälle nassulle.

      Poista

Jätäthän kommenttia, aurinkoinen!