16.7.2015

Yllättävä syksyrakkaus

Mun ehdoton suosikkivuodenaika on aina ja ikuisesti ollut kesä. Talvi ja muut oli mun mielestä vain kesän odotukseen tarkoitettuja aikoja, enkä kauheasti nähnyt niissä hyviä asioita. Nyt aikuisiällä olen oppinut ihan oikeasti rakastamaan jokaista vuodenaikaa ja kaikista suurin yllättäjä on ollut syksy. Syksyisin illat pimenee, mutta luonnon valtaava uskomattoman kaunis ruska on vain jotain niin upeaa, että siitä saatu väriterapia kotona sytytettävien kynttilöiden ja aikaisen glögikauden avaaminen lennättää kyllä nopeasti sinne jouluun, jonka jälkeen alkaakin päivät jo pidentyä.

Vaikka kesä on vasta puolivälissä, mun syksyrakkaus nostaa jo päätään. Liittyneekö tämän kesän syksyisiin säihin vaiko näiden superupeiden Blake Livelyn viime vuotisiin vauvakutsukuviin, tiedä häntä. Ne kuitenkin inspiroi mua syvästi, joten oli pakko jakaa ne myös täällä.


Jos meille ikinä siunaantuu vauva talvea kohden, haluan ehdottomasti tällaiset syksyiset ulkoilmassa vietettävät vauvakutsut keskellä ruskaa. Tässä sen taas näkee, että luonnon omat koristeet ja värimaailma on ne kaikista henkeä salpaavimmat!

Mikä on sinun lempivuodenaikasi ja miksi?


Kuvat Preserve

6 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Mun lempparivuodenaika on yleensä se meneillään oleva tai sitten joskus esim. kesällä kaipaa talvea ja päinvastoin :D
    Sitten vielä ohi aiheen eli saisko sulta pari hyvää vinkkiä Barcelonaa varten? Mitkä nähtävyydet on "pakko" nähdä, mitä ruokapaikkoja suosittelet ja mistä löytyy parhaat vaatekaupat? :) Lähdetään maanantaina neljäksi päiväksi Barcelonaan! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mulla kyllä kans välillä kaipaa just sitä vastakkaista :D Auts, mä en oikeen osaa neuvoa Barcelonan suhteen hirveesti, ei oltu kun se 5 päivää siellä. Mutta, mun lyhyen reissun lempparit:
      - ehdoton turistilemppari oli Park Guell eli se Gaudin suunnittelema puisto, sinne kannattaa ostaa etukäteen liput netistä
      - Myös muut Gaudin rakennukset (esim. Casa Batllo) oli upeeta katsottavaa, samoin Sagrada Familia oli sisältä upea, sinnekin ostettava liput etukäteen netistä ellet halua jonottaa 4 tuntia!
      - Kävelyalueina lemppareitani olivat Barri Gotic ja Passeig de Gracia, molemmissa kivoja ruokapaikkoja, Barri Goticissa varsinkin.
      - Ramblalla sijaitseva kauppahalli oli aika ahdistavan täysi mutta silti pakko nähdä -kokemus! Sieltä sai myös superherrrkullisia hedelmäjuttuja muutamalla kolikolla!
      - Shoppailtavaa löytyy ainakin Ramblalta, sen sivukaduilta, Passeig de Gracialta ja sen sivukaduilta sekä ostoskeskuksesta kaupungin laitamilta, olikohan sen nimi Forum? Anyways, sieltä löytyi myös Primark.

      Mun mielestä kaikkein parasta oli vaan käveleksiä, sillein löydettiin parhaat jutut :) Kaikki mun Barcelona-tiedostot taitaa olla poikaystävän koneen kätköissä, täytyykin katsoa jos ne vielä sieltä kaivaisin ja tekisin jotain Barcelona-postausia :) Ihanaa reissua sulle!!

      Poista
  2. Kiitos paljon vinkeistä!! <3 Aiotaan mennä ainakin sinne park guelliin käymään ja sagrada familiaan sisälle, ostettiin liput netistä :) Sit varmaan käydään kattomassa sitä tanssivaa suihkulähdettä siellä ylhäällä. Shoppaillaan myös jonkun verran ja varmaan vaan kävellään ympäriinsä ja katellaan tunnelmaa. On ainakin luvattu tosi lämmintä säätä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oiih <3 Ihanalta kuulostaa! Oliko teillä hyvä reissu? Sori kun en vastannut aiemmin! :(

      Poista
    2. Oli ihana reissu! Ja kuuuma mikä oli vaan ihanaa Suomen keleihin verrattuna! :D
      Nähtävyydet oli upeita ja meidän hostelli oli hyvällä paikalla, ihan casa batllon lähellä, joten käveltiin moneen paikkaan :)
      Jäi kyllä semmonen en fiilis, että pitää päästä uudestaan, kun ei millään ehtinyt ihan kaikkea nähdä! <3

      Poista
    3. Ihanaa kuulla, oi että!!! Meidänkin hostellihotelli oli ihan tuon Batllon lähellä, ihan paras sijainti! Joo <3

      Poista

Jätäthän kommenttia, aurinkoinen!